Cégünkről


VTS Kft. - Kötőelem és Csavargyártás


Vállalkozásunk a hidegalakítás és hidegfolyatás technológiáit alkalmazva kötőelemeket, csapokat, csapszegeket és a technológia adta lehetőségeket felhasználva különféle alkatrészeket gyárt. Emellett kisebb lemezalkatrészek, préselt munkadarabok előállításával is foglalkozunk, illetve vállaljuk a fenti folyamatokhoz kapcsolódó utómunkálatok – menetfúrás, forgácsolás, összeszerelés – kivitelezését.

Vállaljuk kis, közép és nagy szériák gyártását is. Termékeink: Csavarok, anyák, alátétek, szegecsek, csapok, csapszegek, furatos csapszegek, ajtótartó csapok, kisebb méretű tengelyek, különböző kötőelemek, bilincsek és egyéb termékek.

Termékeink nagy része szabványtól eltérő, a megrendelő partner által adott rajzok és/vagy minták és előírások alapján készül.

A legyártott termékek igény szerint hőkezelt kivitelben és többféle felületkezeléssel is szállíthatók.

Partnereink részére az általuk felhasznált termékekből, megadott előzetes éves felhasználási igény alapján raktárkészletet tartunk fenn, biztosítva ezzel a folyamatos beszállítást a kívánt határidők betartásával.

Termékeinket elsősorban jelentős hazai végfelhasználó és beszállító ipari cégek számára gyártjuk.

A vállalkozás vezetőségének és valamennyi alkalmazottjának többéves csavargyártási tapasztalata a garancia az előállított termékek minőségére.

2005. évben gyártásfolyamatainkat az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint tanúsítottuk.

A gyártáshoz szükséges alapanyagok tanúsított beszállítóktól származnak. Az alapanyagbeszállítók az anyagok eredetét, összetételét műbizonylattal igazolják.

A folyamat során a termék az alapanyag átvételétől a késztermék kiszállításáig folyamatos ellenőrzés alá kerül.

Az elkészült és felületkezelt csavarok, csapok, csapszegek, és egyéb alkatrészek eleget tesznek az RoHS által meghatározott európai irányelvek feltételeinek, melyről igény esetén a vevő részére igazolást bocsátunk ki.

Amennyiben olyan termékeket használnak, amelyeket forgácsolással készítenek nagy darabszámban (forgácsolt tengelyek és egyéb alkatrészek), kérje árajánlatunkat a kedvezőbb beszerzési ár elérése érdekében.

www.vtscsavar.hu | © 2012 VTS - Csavar és kötőelem gyártás | Designed by WDS